SUPER ZAČETKI

SKOČI V SUPER ŠOLSKO LETO!

V nizkem startu za šolske nakupe? V Supernovi se priprave na šolo začnejo zdaj! Ugodnosti, akcije in novi trendi vas pospremijo z navdihom v šolske klopi. Ne zamudite pestrega dogajanja in presenečenj v vaši Supernovi.

Srečno, šolarji!

Oblikuj svoj SUPER hoodie

Pokažite svoj slog! S super spletnim hoodie konfiguratorjem je to sila preprosto. Izberite barvo, sestavite napis in sodelujte v nagradni igri.

10 najbolj zanimivih, zabavnih, motivacijskih in sploh SUPER hoodiejev bomo nagradili.

Vsak bo prejel kar 2 hoodieja s svojim dizajnom (v dvoje je lepše, kajne?) in Darilno kartico Supernova v vrednosti 40 €.

Z idejami na dan, časa imate še do 21. 9. 2021.

SODELUJ >>

Jesenski trendi za nove začetke

Tvoje leto, tvoja pravila … in predvsem tvoj edinstven »look« za super trendovsko jesen. V Supernovi so že na voljo najnovejše modne kolekcije za jesen in zimo 2021/22. Priljubljene blagovne znamke za otroke, najstnike in mlade odrasle prinašajo slog za vsako dogodivščino. Pa naj bo v šoli, med odmorom, na mestnih ulicah ali na Instagramu. Trendovski modni kosi, privlačna obutev in modni dodatki dajo motivacijo za uspešne nove začetke. Na prav vsaki poti.

Je pred vami dolg seznam vsega, kar potrebujete za šolo? Napolnite šolsko torbo z najbolj pisanimi šolskimi potrebščinami. Z motivi, ki jih imajo otroci najraje, bo šola še bolj zabavna.

Ste vedeli, da lahko v nekaterih prodajalnah v Supernovi koristite BON21 za nakup šolskih učbenikov in delovnih zvezkov? Koriščenje in pogoje preverite v posameznih trgovinah.

 

 

 

Več kot samo šolski nakupi

Medtem ko starši nakupujejo, naše najmlajše obiskovalce čakajo super presenečenja. Da bo novo šolsko leto varno, radovedno in zabavno, vas v Supernova centrih po Sloveniji pričaka pestro dogajanje. Odkrijte najbolj neverjetne skrivnosti vesolja, s prijatelji preizkusite XXL igre ali v prometnem poligonu obnovite vsa pravila za varnost v prometu.

V Supernovi se vedno dogaja, preverite aktualne dogodke na straneh posameznih centrov.

Najlepše darilo za uspešen začetek

Od počitnic se je težko posloviti, vendar lepo darilo lahko vsaj malce zbistri dan. Za uspešen skok v šolske klopi razveselite svojega šolarja z Darilno kartico Supernova. Z bogato izbiro več kot 700 trgovin v 15 nakupovalnih centrih po Sloveniji bo darilo vsekakor doseglo svoj namen.

Za nakup šolskih potrebščin, opreme za trening in obšolske dejavnosti ali pa za razvajanje z novimi modnimi kosi, Darilna kartica Supernova vedno uresniči tudi najbolj skrite želje. Naročite jo lahko kar prek spleta, kjer jo lahko tudi personalizirate s svojo fotografijo.

Naroči kartico >>

 

Sledite super Insta-navdihu

Modni namigi, okusni recepti, zanimive nagradne igre in še veliko več! Biti del naše SUPER Instagram družine se splača. Sledite nam na Instagram profilu supernova_slovenija, kjer vas vedno pričaka nekaj novega in navdihujočega.