Bags&More | Postojna | Supernova

Največja ponudba torb in torbic priznanih blagovnih znamk v Supernovi Mercator Postojna.

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Po torbice, kovčke, galanterijo, darila in vse za šolo v trgovino Bags&More!

V poslovalnici Bagsmore boste našli modno galanterijo po vedno ugodni ceni. Potrebujete novo torbico, šolski nahrbtnik, večerno majhno torbico ali pa maxitorbo za na plažo? Vse to in še več boste našli v Bags&More.

Trgovina je pravi raj za ljubitelji in ljubiteljice torbic in modne galanterije. Poleg širokega nabora torb priznanih blagovnih znamk vas bo navdušila tudi bogata ponudba modnih dodatkov, kot so pasovi, rute, denarnice, dežniki in potovalne torbe. Z lastno blagovno znamko Travel&More so se zapisali v srca številnih popotnikov s seti kovčkov, ki odražajo sodobnega popotnika. Izbirate lahko med trdimi in mehkimi kovčki poljubne velikosti, kabinskimi kovčki za ročno prtljago ali priročnimi potovalkami za izlete in šport. Vrhunska kakovost in popoln slog pa sta se združila v izdelkih znamke Roncato.

Ne spreglejte darilnega programa, kjer boste našli beležke, skodelice, ure, kozmetiko, plišaste igrače in razna drobna ter velika darila za rojstni dan in druge posebne priložnosti. Obiščite poslovalnico Bags&More in izkoristite redne akcije, ugodnosti ter sezonske popuste za še več ugodnih nakupov.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
do -50 %
Izkoristite ugodnosti
Velja do: 31. marec 2021
Novost
Brezčasna kolekcija Reisenthel Signature black
4. marec 2021

Grafični vzorci so nepogrešljivi v svetu mode. Jekleno siva in črna se v vzorcu kolekcije Signature black odlično prepletata in modni styling dvigneta na novo raven.

Naj vas vsak dan spremljajo vzdržljive torbice, uporabne nakupovalne torbe in vozički ter domiselno oblikovani nahrbtniki. Ko bo čas za spoznavanje novih kotičkov sveta, pa bodo vaše zveste sopotnice zdaj že kultne potovalne torbe in raznovrstne kozmetične torbice. 

Dobrodelna akcija
Knjiga za prijatelja
Velja do: 5. april 2021

Prinesite rabljeno otroškoknjigo v galanterijo Bags&More in prejmite kupon za 30% popusta na nakup otroškega darilnega programa in igrač NICI, 4kids in Make it Real.

Iz knjig se naučimo pomembnih življenjskih naukov, prav tako pa se lahko umaknemo v lepši, fantazijski svet in pozabimo skrbi. Z dobrodelnim projektom Knjiga za prijatelja želijo otroke vsaj za nekaj minut umakniti od telefonov, računalnikov in vrniti k brani besedi. Projekt ima tudi trajnostno noto, saj se z njim vzpodbuja kroženje knjig z mislijo na ohranjanja narave in okolja, v katerem živimo.

Bags&More bo vse zbrane knjige predal Slovenski karitas, ta pa socialno ogroženim otrokom. 

Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 5. 4. 2021.

Dobrodelna akcija
Drugačne nogavičke za posebne junake
Velja do: 31. marec 2021

Pisane nogavičke so simbol svetovnega dne Downovega sindroma, ki ga obeležujemo 21. marca.

Galanterija Bags&More bo ves marec 1 € od vsakega prodanega kosa nogavic United Oddsocks zbirala v posebnem skladu, ki ga bo po zaključeni dobrodelni akciji v celoti namenila trem slovenskim družinam z otroki z Downovim sindromom. 


Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 31. 3. 2021.

 

Privarčujte
Kovčki Roncato 30 € ugodneje
Velja do: 31. marec 2021