Bags&More | Postojna | Supernova

Največja ponudba torb in torbic priznanih blagovnih znamk v Supernovi Mercator Postojna.

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Po torbice, kovčke, galanterijo, darila in vse za šolo v trgovino Bags&More!

V poslovalnici Bagsmore boste našli modno galanterijo po vedno ugodni ceni. Potrebujete novo torbico, šolski nahrbtnik, večerno majhno torbico ali pa maxitorbo za na plažo? Vse to in še več boste našli v Bags&More.

Trgovina je pravi raj za ljubitelji in ljubiteljice torbic in modne galanterije. Poleg širokega nabora torb priznanih blagovnih znamk vas bo navdušila tudi bogata ponudba modnih dodatkov, kot so pasovi, rute, denarnice, dežniki in potovalne torbe. Z lastno blagovno znamko Travel&More so se zapisali v srca številnih popotnikov s seti kovčkov, ki odražajo sodobnega popotnika. Izbirate lahko med trdimi in mehkimi kovčki poljubne velikosti, kabinskimi kovčki za ročno prtljago ali priročnimi potovalkami za izlete in šport. Vrhunska kakovost in popoln slog pa sta se združila v izdelkih znamke Roncato.

Ne spreglejte darilnega programa, kjer boste našli beležke, skodelice, ure, kozmetiko, plišaste igrače in razna drobna ter velika darila za rojstni dan in druge posebne priložnosti. Obiščite poslovalnico Bags&More in izkoristite redne akcije, ugodnosti ter sezonske popuste za še več ugodnih nakupov.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
-33 %
Znižanje na prvošolske torbe in kolekcijo Gorjuss
Velja do: 20. junij 2021

Bags&More vas ponovno razvaja z odličnimi popusti. Vse prvošolske torbe in torbe za učence 1. triade ter najlepšo dekliško šolsko kolekcijo Gorjuss so ta teden znižali za kar 33 %!

V poslovalnicah Bags&More vam omogočajo tudi prednaročila delovnih zvezkov za novo šolsko leto 2021/22 s kar 5 % popusta ob predplačilu do 1. julija 2021. Vsakomur podarijo še 20 % popusta za nakup šolskih potrebščin.

Akcija velja od 14. junija do 20. junija 2021, popust se obračuna na blagajni.