Manufaktura | Mercator Postojna | Supernova

V Manufakturi je dober nakup pravilo že več kot 55 let!

Manufaktura

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ženska, moška in otroška moda vodilnega tekstilnega trgovca na Primorskem

Ponudba tekstilnih izdelkov v prodajalni Manufaktura v Supernovi Mercator Postojna bo navdušila vse kupce. Na prodajnih policah vas čakajo modna oblačila priznanih blagovnih znamk kot so Anna Montana, Bagoraz, Betty Barclay, bianca, Brax Feel Good, Cecil, comma ,Frank Walder, Gerry Weber. GIl Bret, Josepfh Ribkoff, Julija, Kenny S, Pepe Jeans, s.Oliver, soyaconcept in druge.

Z obiskom Manufakture boste prihranili tudi na času, saj na enem mestu najdete vse, od ženske in moške mode, otroških oblačil, do tkanin za dom in zaves. Manufaktura je vodilni tekstilni trgovec na Primorskem, saj vam nudijo oblačila za vse priložnosti. Poiščite udobna in ugodna oblačila za vsak dan, športna oblačila in udobno spodnje perilo znamk Bellisima, Dorina, Galeb, Komet, Kunert, Lisca, Polzela, Schiesser, Skiny in Triumph. V Manufakturi vas čaka prijazno in strokovno osebje ter bogata ponudba kakovostnih izdelkov.

Kjer je dober nakup pravilo

Manufaktura d. d. je podjetje z več kot 55-letno in bogato tradicijo, začetki uspešne zgodbe pa segajo v leto 1962, ko so v Novi Gorici odpri Modni dom. Že eno leto po tem pa je podjetje pridobilo sloves pravega ponudnika tekstila na Goriškem.

Skozi leta so v podjetju pridobili na izkušnjah in osnovali družbo s 15-imi prodajnimi enotami in 70 do 80 zaposlenimi. Podjetje je zasnovano na vrednotah kvalitete in njihov cilj je, da svojim strankam ponudijo zanesljivo kakovost po zmernih cenah. Prodajalci bodo vedno poskrbeli za strokoven in prijazen odnos, kar kupci dejansko občutijo. V Manufakturi je dober nakup pravilo. Slogan potrjujejo z vsakim kupcem, ki vedno znova zadovoljen zapusti katerokoli od poslovalnic Manufaktura, najsi bodi na Primorskem ali v prodajnih enotah v Kopru, Domžalah in Postojni.