Optika Clarus | Mercator Postojna | Supernova

Poskrbite za dober vid v Optiki Clarus, kjer vas čaka velika izbira sončnih očal in korekcijskih očal.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Za oster vid in modni videz poskrbi Optika Clarus

Očala so postala priljubljen modni dodatek, ki popestri vaš slog. Dopolnite svojo garderobo z modnimi in barvitimi okvirji za očala. V Optiki Clarus vam bo prijazno osebje pomagalo izbrati vaš nov najljubši kos, svetovali pa vam bodo tudi pri izbiri visokokakovostnih leč za vašo dioptrijo. Opremite se s tekočino za leče, posodicami za leče in drugimi dioptrijskimi pripomočki, kot so povečevalne lupe.

V Optiki Clarus v Postojni poskrbite za svoje oči. Opravite lahko pregled vida ali pa naročite nova kakovostna in stilska korekcijska očala ali kontaktne leče. Pestra ponudba okvirjev vas bo popolnoma navdušila, na voljo pa so vam tudi stilska sončna očala, športna očala in otroška očala priznanih blagovnih znamk. Zaščitite svoje oči pred škodljivimi UV žarkimi s kakovostnimi očali s 100-% UV zaščito in poskrbite za zdravje vaših oči. Pravilno obdelana stekla in udobni okvirji bodo poskrbeli, da boste tudi med zaščito oči izgledali modno in šik. Vaše oči vam bodo hvaležne, prav tako pa vam bo hvaležna tudi vaša denarnica, saj vam v Optiki Clarus nudijo neverjetne popuste, kot sta priljubljeni akciji »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.

Novice
Do -40%
Sezonska razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus
Velja do: 13. julij 2024

Ujemite do - 40 % popusta na vaša nova SONČNA OČALA na SEZONSKI RAZPRODAJI! Znižali smo več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk.  

Več >