Komarček | Mercator Postojna | Supernova

V poslovalnici Komarček vedno prijetno diši po mamljivih aromah čajev in eteričnih oljih.

Komarček

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in hrana

Kakovostni bio in eko produkti na enem mestu

Bio trgovina Komarček je prodajalna zdrave prehrane, ki vam nudi pester izbor kakovostnih izdelkov, s katerimi boste poskrbeli za zdravje. V ponudbi boste uživali vsi, ne glede na vaš življenjski slog, vsi izdelki pa so namenjeni kakovostnemu načinu življenja in ohranjanju vitalnosti. Preverite njihovo aktualno ponudbo, kjer boste našli vse od menstrualne skodelice, bambusovih lončkov za kavo in flašk iz nerjavečega jekla, vse do živilskih izdelkov. Poskusite zeliščne čaje, probiotične jogurte, superživila in prehranska dopolnila, v ponudbi živil pa boste našli tudi brezglutenska živila in različna olja. Olja niso zgolj hranilen produkt, ampak imajo tudi številne blagodejne učinke na vaše zdravje. V Komarčku lahko izbirate med lanenim oljem, konopljinem oljem, bučnim oljem, orehovim oljem, sezamovim oljem, oljem črne kumine, oljem pšeničnih kačkov, mandljevim oljem ali MCT oljem.

Poleg živil vas na prodajnih policah poslovalnice Komarček čakajo izdelki za vaše zdravje in lepoto ter naravna in mineralna kozmetika. Razvajajte svoje telo z izdelki iz naravnih in bogatih sestavin, kot so barve za lase iz kane, bogate kreme za telo in obraz, šminke, pudri in senčila iz naravnih materialov različnih priznanih blagovnih znamk, kot je blagovna znamka Jericho.

Zeliščna trgovina s pestro ponudbo bio izdelkov

Poslovalnica Komarček je mogoče majhna poslovalnica, vendar vas v njej čaka velika ponudba ekološke prehrane, prehranskih dopolnil, naravne kozmetike in zeliščnih čajev. Pester nabor kakovostnih in naravnih izdelkov vam omogoča, da na enem mestu nakupite vse, kar potrebujete za zdravo življenje.

V trgovini Komarček se posvetijo vsaki stranki posebej, osebje pa vam bo z veseljem pomagalo najti primeren izdelek, ki ga iščete. Obrnite se na prodajalce in z veseljem vam bodo svetovali, v ponoven obisk pa vas bodo prepričale tudi konkurenčne cene. Poskrbite za zdravje in obiščite poslovalnico Komarček!