Slowatch | Mercator Postojna | Supernova

Bogata ponudba ročnih ur in nakita priznanih blagovnih znamk.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Izpopolnite svoj slog z čudovitimi modnimi dodatki

Nakit in ure vrhunske kakovosti za vas in bližnje najdete v poslovalnici Slowatch v Supernovi Mercator Postojna. Tam vas čaka široka ponudba ročnih ur, elegantnega nakita in modnih dodatkov, s kateri boste dopolnili svoj slog. Zaokrožite večerno elegantno opravo z enako elegantno uro in povzdignite svoj videz s čudovitim nakitom. Brezčasni in unikatni izdelki priznanih blagovnih znamk vas bodo navdušili.

Izbirate lahko med moškimi, ženskimi ali otroškimi urami ter prefinjeno oblikovanim nakitom. V poslovalnici Slowatch v Postojni boste zagotovo našli nov kos, ki bo primeren priložnosti. V ponudbi vas čaka vse od klasičnih modelov ur do športno elegantnih ur. Ne odlašajte in povprašajte osebje po najnovejših trendih in večno modernih dizajnih, ki bodo zaradi kakovosti in čudovitega videza postali ključen del vaše garderobe.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.