Mercator | Mercator Postojna | Supernova

Bogata in sveža ponudba izdelkov za vaše nakupe. Nakupujte izdelke domačih in tujih priznanih blagovnih znamk po ugodni Mercator ceni.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana

Od sveže pečenega kruha do kozmetnika

V trgovini Mercator lahko vsak dan izbirate v pestri ponudbi slovenskih izdelkov in izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki so vam na voljo po ugodnih cenah. Tu najdete vse na enem mestu, saj vas čaka širok izbor sveže zelenjave in sadja, živilskih izdelkov in ostalih izdelkov za vsakdanje življenje. Vse kar potrebujete je na dosegu rok, od sveže pečenega kruha do kozmetike.

Na policah »najboljšega soseda«, trgovine Mercator boste našli preverjeno svežino, pestrost in kakovostno ponudbo po konkurenčnih cenah. Cilj trgovske verige Mercator je, da svojim kupcem pričarajo celovito nakupovalno izkušnjo. V ta namen so ustvarili tudi lastne blagovne znamke, kot so M minute, Okusi mojega kraja, Bio zone, Moj dom in druge. S svojimi dobavitelji pa ohranjajo dolgoročno povezavo in prispevajo k trajnostnemu razvoju družbenega okolja. Rezultat skupnega truda je pester izbor kvalitetnih izdelkov. V Mercatorju vas vedno čaka neverjetna ponudba in neverjetne akcije, z Mercatorjevo kartico ugodnosti pa zvesti kupci lahko koristijo še dodatne popuste ali plačujejo po obrokih.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.