SIMPLE | Mercator Postojna | Supernova

Zaupajte svoje lase strokovnjakom in se uredite v Frizerskem salonu Simple.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Kvalitetne frizerske storitve po dostopni ceni

Uredite si frizuro po najnovejših trendih. V frizerskih salonih Simple so prepoznavnost in priljubljenost pri svojih strankah dosegli s hitrimi, a učinkovitimi uslugami po pristriženih cenah. Mlada ekipa zaposlenih je polna mladostniške energije in svežih idej, s katerimi vas že pričakujejo.

V Frizerskem salonu Simple lahko svoje lase zaupate strokovnjakom, ki vam bodo ustvarili čudovito novo, modno pričesko. Nudijo vam kakovostne frizerske storitve, moške frizure, ženske frizure in otroške frizure. Skočite v Frizerski salon Simple in si med nakupovanjem uredite še frizuro. Salon Simple boste zapustili s popolno frizuro, tudi če ste se odločili, da boste postrigli »zgolj konice las«. Striženje je osnovano v skladu z modnimi smernicam za enostavnejše vzdrževanje pričeske tudi ob domači negi, medtem ko različne tehnike barvanja, toniranja in prameni odlično dopolnjujejo.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.