DZS | Mercator Postojna | Supernova

V DZS-ju najdete vse od učbenikov, delovnih zvezkov, knjig, šolskih potrebščin do čudovitih daril za vse starosti.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse za šolo in pisarno na enem mestu

Potrebujete nove šolske potrebščine, delovne zvezke, knjige ali darilo? Vse to in še več najdete v poslovalnici DZS v Supernovi Mercator Postojna. Opremite se za šolske dni. Ne le, da boste z lahkoto napolnili šolsko torbo s svinčniki, barvicami, zvezki, delovnimi zvezki in učbeniki, na voljo so vam tudi šolski nahrbtniki in torbe po neverjetnih cenah. Na istem mestu pa lahko opremite tudi pisarno. Založite se s pisali, samolepilnimi listki, kuvertami vseh velikosti in pisarniško opremo.

V darilnem programu pa boste z lahkoto našli darilo za svoje najdražje. Izbirajte med čudovitimi knjigami, potiskanimi skodelicami, zabavnimi igračkami in bralnimi pripomočki. Knjigarna, kopirnica in papirnica DZS vam nudi vse, da se založite s pisalnimi pripomočki!

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.