107 Oblačimo prostore | Mercator Postojna | Supernova

Oblecite vaše prostore kvalitetne in brezhibno zašite tkanine!

107 Oblačimo prostore

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Certificirane tkanine in vzdržljivo blago za vsako storitev

Poleg široke ponudbe tkanin boste v ponudbi podjetja 107 Oblačimo prostore našli tudi ostale dekorativne izdelke in pripomočke za opremljanje vašega doma. Enostavno spremenite vaše prostore v prijetna zavetja z odlično atmosfero. Tapete bodo popestrile vaše stene, okrasne blazine pa bodo v prostor vnesle občutek dovršenega dizajna in prostorske ureditve. Zavese bodo omehčale prostor in mu dodale bivanjsko noto. Umestite nove zavese v prostor s karnisami različnih oblik. Bogata ponudba najrazličnejših pripomočkov za obešanje zaves vas bo navdušila, saj boste v njih našli praktičen in močan dekorativen element v vašem prostoru.

V 107 Oblačimo prostore lahko izbirate med že gotovimi izdelki ali pa vam kateri koli izdelek iz blaga in tekstila zašijejo po vaših merah. Nad ponudbo so navdušena tudi podjetja in storitve, kot so vodje hotelov, gostiln, šol, vrtcev in domov za starejše. Pri 107 Oblačimo prostore vam zašijejo tudi izdelke, kot so vreče za rabljeno perilo iz pralnega materiala, gledališke zavese , damast prte, prte iz bombaža ali poliestra, pisane brisače za najmlajše, elegantne pogrinjke najrazličnejših barv in vzorcev za svečane prireditve. Naročite tekstilne izdelke iz medicinskega tekstilnega blaga ali tkanin, ki so prilagojene zahtevam ter imajo vse potrebne certifikate, ki jih potrebujete pri dopolnitvi vaših storitev. Našli boste vse od specializiranih tekstilnih izdelkov do brisač, tekačev in posteljnin, ki so narejeni iz vzdržljivih materialov.

Tekstil in blago zašito po vaši meri

107 Oblačimo prostore je podjetje za notranjo tekstilno opremo hotelskih, poslovnih in bivanjskih prostorov. Skozi leta so nabrali vso potrebno znanje in občutek za umestitev tkanin v vaše prostore. S skrbno izbranim blagom in kvalitetnih izdelkov bo vaš prostor deloval skladno. Majhne spremembe v prostoru bodo prinesla velikansko razliko v atmosferi pisarne, dnevne sobe, spalnice ali poslovnih prostorov. Vnesite v sobo kanček pozitivne energije z novimi zavesami, prti in dekorativnimi blazinami. Z dekorativnimi zavesami si zagotovite tudi dovolj senčenja, da vas dnevna svetloba ne bo motila. Kot dodatek pa vam v 107 Oblačimo prostore nudijo tudi različna senčila narejena po meri naročnikov.

V ponudbi lahko izbirate med več kot 1000 vzorci zaves in dekorativnih in namiznih tkanin,  posteljnega perila, materialov za tapeciranje ter različnimi karnisami in senčili. Vse to pa vam izmerijo zašijejo po meri, da bo končni izdelek narejen po vaši meri in vaših željah. Izkušene šivilje z občutkom za detajle zašijejo zavese, prte, dekorativne blazine, srajčke za stole, posteljnino in tekstilne  izdelke po vaših merah. V podjetju 107 Oblačimo prostore ne pričakujte nič manj kot brezhibne končne izdelke narejene po vaši meri.