Telemach | Postojna | Supernova

Odkrijte svet vrhunskih storitev Telemacha in uživajte v neverjetnih paketih storitev.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Tržaška cesta 9
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Televizija, internet in mobilna telefonija po neverjetni ceni

Potrošniki zaupajo blagovni znamki Telemach, saj jim nudijo celovite in ugodne storitve fiksnega interneta, televizije in telefonije. V poslovalnici v Mercator Centru Postojna lahko sklenete naročniško razmerje mobilne telefonije, ki vam prinašajo privlačne ugodnosti in omogoča neskončno dolge pogovore, brezskrbno brskanje po internetu ter še veliko več. Izberite paket, ki je najbolj primeren za vas in nikoli več vam ne bo zmanjkalo signala med pogovori. Z dobrim telefonom, ki ga lahko pri Telemachu dobite tudi s plačilom na obroke, pa boste v žepu nosili priročen aparat, s katerim boste lahko vedno in povsod dostopali do fantastičnih vsebin.

Odločite se za vrhunske storitev EON in si zagotovite ogled televizijskih vsebin preko različnih naprav. Vse kar morate storiti je, da se odklenete GIGA omrežje z izjemno hitro internetno povezavo  1 GBPS, skupaj z širšo programsko shemo z najbolj priljubljenimi televizijskimi programi. Spremljate zabavno-informativne vsebine kjerkoli ste ali pa pozdravite svoje najdražje, tudi če je med vami nepremagljiva razdalja. Obiščite Telemach v Supernovi Mercator Postojna in uživajte v televiziji, internetu in mobilni telefoniji po neverjetno nizkih cenah.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.