Zlatarna Celje | Mercator Postojna | Supernova

Poiščite nakit vrhunske kakovosti zase ali za bližnje v Zlatarni Celje.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Zlatarna Celje - vaša prva izbira za nakit

Bogata ponudba čudovitega nakita in ročnih ur priznanih blagovnih znamk vas čaka v poslovalnici Zlatarna Celje. Že 170 let vam nudijo največjo in najboljšo izbiro zlatega, srebrnega, diamantnega nakita, zaročnih prstanov, poročnih prstanov in drugih izdelkov iz žlahtnih kovin. Obiščite poslovalnico v Supernovi Mercator Postojna, poiščite svetlečo in bogato okrašeno izložbo in si oglejte najnovejše kolekcije.

Posebno pozornost namenjajo dizajnu njihovih izdelkov. Nudijo vam nakup briljantnega nakita ali ur, v katere se boste takoj zaljubili. Nakit je brezčasen modni dodatek, ki popestri vsako modno opravo in je zato odlična ideja za darilo. Presenetite svoje najbližje in jim podarite bleščeče darilo v obliki ogrlice, prstana, zapestnice ali uhanov. S takšno pozornostjo ne morete zgrešiti. V poslovalnici Zlatarne Celje pa vam nudijo tudi storitve kot je luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ali čiščenje nakita.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.