Tom Tailor | Mercator Postojna | Supernova

Na stotine kosov, videzov in krojev, ki se ujemajo z vašim stilom najdete v poslovalnici Tom Tailor.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Privlačna in pestra ponudba modnih oblačil za vso družino

V trgovini Tom Tailor lahko izbirate med ponudbo modnih znamk Tom Tailor, Tom Tailor Denim in Tom Tailor Kids. Obiščite poslovalnico Tom Tailor in si privoščite modna, udobna in kvalitetna oblačila po neverjetnih cenah. Potrebujete nov modni kos, ki bo dopolnil vašo garderobo? Osvežite vaš stil z izbranimi modnimi kosi sodobne urbane mode s poudarkom na jeans kolekcijah in oblačilih za prosti čas.

V poletni kolekciji prevladujejo udobna oblačila iz lahkih in takih materialov, v katerih vam ne bo nikoli vroče. Počutite se udobno v poletnih oblekah, majicah s kratkimi in dolgimi rokavi ter poletnimi hlačami. V hladnejših mesecih pa dopolnite svoj stil s trendi plašči, usnjenimi jaknami, trenčkotih in bundami, ki vas bodo varovali pred nizkim temperaturami.

Tom Tailor Denim je kolekcija jeans izdelkov v najrazličnejših modelih in dizajnih. Kavbojke so klasičen kos oblačil, ki ne sme manjkati v nobeni garderobi. Poiščite svoj najljubši kroj na prodajnih policah poslovalnice Tom Tailor in dopolnite svojo garderobo z brezčasnim modnim kosom. V poslovalnici Tom Tailor se boste vedno oblekli v kakovostna in modna oblačila!

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.