Kopitarna Sevnica | Mercator Postojna | Supernova

V Kopitarni Sevnica vas čaka bogata ponudba obutve za vsak okus in različne priložnosti.

Kopitarna Sevnica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modna, športna in delovna obutev, izdelana z ljubeznijo

Zavijte v poslovalnico Kopitarna Sevnica v Supernovi Mercator Postojna in poiščite nov par čevljev, ki je tako udoben, kot je tudi lep .Ponudba obutve je široka, od ženskih in moških čevljev do otroške obutve. Zagotovo boste našli vse kar potrebujete, da samozavestno zakorakate v svet.

Nudijo vam modno obutev za prosti čas, udobne copate, njihova zaščitna poklicna obutev pa je potrjena z certifikatom. Kopitarna Sevnica se ponaša z bogato tradicijo, zato so njihove kolekcije priljubljene pri vseh modnih poznavalcih. Novi modeli so narejeni iz skrbno izbranih in naravnih materialov, ki omogočajo vašim stopalom, da dihajo. Les, pluta in usnje omogočajo, da je vsak korak, ki ga naredite, mehak. Obutev Kopitarne Sevnica združuje udobje s stilom, zato bo obutev iz Kopitarne Sevnica navdušile vse, ki prisegajo na kvaliteto.

Posebnost ponudbe je program certificirane lahke poklicne obutve zaščitne kategorije 2. Obutev Kopitarne Sevnica je prva izbira zdravnikov, medicinskih sester, frizerjev, delavcev v proizvodnji in vseh, ki večino svojega časa preživijo na nogah. Uživajte v udobju in poskrbite za udoben korak kadarkoli in kamorkoli greste.

Sto let razvoja, ki se čuti na vsakem koraku.

Ob koncu 19. stoletja je nemška družina Winkle realizirala svojo poslovno idejo in razširila svoje poslovne aktivnosti tudi na področju Slovenije. Tako so leta 1886 v Sevnici ustanovili podjetje za proizvodnjo čevljarskih kopit, k čemur pa so pripomogli tudi bližnji gozdovi, saj so čevljarska kopita izdelovali iz lesa. Danes pa postopek izdelave kopit poteka po sodobnih postopkih in z napredno tehnologijo.

Postopoma so razširili svojo ponudbo, proizvodnja pa je temeljila na izdelavi obutve iz naravnih materialov kot so les, pluta in usnje. Njihovo obutev odlikuje modno in vsakdanje oblikovanje, kar je primerno za različne potrebe in namene. Kopitarna Sevnica izdeluje predvsem hišno obutev, cokle, zaščitno poklicno obutev, udobno obutev ter ročno izdelano obutev, to so predvsem razni natikači, copati, sandali in klasični čevlji.