Modiana | Mercator Postojna | Supernova

V Modiani boste na enem mestu oblekli celotno družino po najnovejši modi.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Izbirajte med kakovostnimi izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk

Dopolnite svojo letno garderobo in se oblecite letnemu času primerno. Na prodajnih policah poslovalnice Modiana boste skozi celo leto našli poslovalna oblačila, obleke za posebne priložnosti, oblačila za prosti čas, športna oblačila po neverjetnih cenah. V Modiani vas čaka pestra ponudba priznanih blagovnih znamk na enem mestu, od Betty Barclay, Brax, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, KVL, Lee Cooper, Montecristo, Monton, Olsen, Only, Timeout, Casa Moda, Digel, Fynch Hatton, Meyer, Navigare, Pierre Cardin, Seidensticker, Timeout, Tom Tailor do znamke Venti.

Odenite se v najnovejše modne trende in zablestite, saj vas v Modiani čaka širok izbor kvalitetnih, modnih in udobnih oblačil po neverjetnih cenah. Našli boste vse od ženskih in moških oblačil do otroškega programa. Ženska in moška moda še nikoli ni bila bolj dostopna. Modiana je modna oaza za vse modne navdušence, saj na enem mestu najdete vse kar potrebujete. Dopolnite modno opravo z modnimi dodatki, kot so Benneton dežniki, Samsonite kovčki in torbe znamke Ara. Vse to in še več  v poslovalnici Modiana v Supernovi Mercator Postojna.

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.