Intersport | Mercator Postojna | Supernova

Ohranite zdrav duh v zdravem telesu z izdelki iz poslovalnice Intersport!

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse kar potrebujete za šport in rekreacijo

Profesionalci in rekreativni športniki se vedno znova vračajo v poslovalnico Intersport v Supernovi Mercator Postojna, saj tu najdete najboljšo opremo za šport. V prodajni ponudbi vas čaka vse, kar potrebujete za aktivno življenje, od modnih športnih oblačil, športne obutve, športne opreme in drugih športnih pripomočkov.

Intersport svojim kupcem nudi celovito in kakovostno storitve, saj vam omogoča največjo vrednost za vaš nakupi. Na enem mestu boste našli dovršena športna oblačila za moške, ženske in otroke vseh priznanih blagovnih znamk, kot Adidas, PUMA, Nike, Under Armour, Reebook in druge. Preverite pisano in pestro ponudbo športnih majic, trenirk in kopalk iz kakovostnih materialov. Pred rekreacijo poskrbite za varnost in se opremite s primerno opremo. Strokovno osebje vam bo pomagalo z nasvetom pri izbiri opreme in nasveti za uporabo, v ponudbi pa boste zagotovo našli nekaj zase, saj so vam na voljo izdelki znamk Nike, Adidas, Under Armour, PUMA, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler. Ne pozabite na športne torbe, nahrbtnike, klobuke in rokavice. Z njimi bo gibanje še bolj zabavno.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
-20%
INTERSPORT: Ujemi visoke popuste na oblačila in obutev
Velja do: 31. maj 2023

Unovči 20 % popusta na znižana in neznižana oblačila ter obutev nad 20 € v prodajalnah in v spletni trgovini INTERSPORT. Akcija velja od 25. do 31. maja. Popust velja na redne in že znižane cene in se obračuna na blagajni. Popust velja tudi v prodajalnah INTERSPORT Outlet. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Zgrabi popust >

Pogoji
Popust velja za oblačila in obutev v vrednosti nad 20 evrov od 25. do 31. maja 2023 v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji ter v spletni trgovini. Popust velja na redne in že znižane cene in se obračuna na blagajni. Popust velja tudi v prodajalnah INTERSPORT Outlet.