Intersport | Mercator Postojna | Supernova

Ohranite zdrav duh v zdravem telesu z izdelki iz poslovalnice Intersport!

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse kar potrebujete za šport in rekreacijo

Profesionalci in rekreativni športniki se vedno znova vračajo v poslovalnico Intersport v Supernovi Mercator Postojna, saj tu najdete najboljšo opremo za šport. V prodajni ponudbi vas čaka vse, kar potrebujete za aktivno življenje, od modnih športnih oblačil, športne obutve, športne opreme in drugih športnih pripomočkov.

Intersport svojim kupcem nudi celovito in kakovostno storitve, saj vam omogoča največjo vrednost za vaš nakupi. Na enem mestu boste našli dovršena športna oblačila za moške, ženske in otroke vseh priznanih blagovnih znamk, kot Adidas, PUMA, Nike, Under Armour, Reebook in druge. Preverite pisano in pestro ponudbo športnih majic, trenirk in kopalk iz kakovostnih materialov. Pred rekreacijo poskrbite za varnost in se opremite s primerno opremo. Strokovno osebje vam bo pomagalo z nasvetom pri izbiri opreme in nasveti za uporabo, v ponudbi pa boste zagotovo našli nekaj zase, saj so vam na voljo izdelki znamk Nike, Adidas, Under Armour, PUMA, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler. Ne pozabite na športne torbe, nahrbtnike, klobuke in rokavice. Z njimi bo gibanje še bolj zabavno.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
-20%
INTERSPORT: Praznična akcija prinaša 20% popusta
Velja do: 31. december 2023

Unovči prazničnih 20 % popusta na tvoje najljubše izdelke po rednih cenah pri nakupu nad 50 €.

Ponudba velja od 11. do 30. 12. 2023 v prodajalnah INTERSPORT in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Popusti se med seboj ne seštevajo, popust se obračuna v košarici.

Prebrskaj ponudbo >

Do -30%
Popust na Športne zvezde za športno zimo!
Velja do: 31. december 2023

Decembrske Športne zvezde prinašajo kar do 30% popusta! Prebrskaj ponudbo, izberi svoj najljubši kos po odlični ceni in se pripravi na športno zimo.

Ponudba velja na izbrane izdelke od 1. do 31. 12. 2023 v prodajalnah INTERSPORT in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Prebrskaj ponudbo >

Do -30%
Črni petek v Intersportu
Velja do: 26. november 2023

Popusti za Črni petek so že tu! Prinašajo 30 % popusta za oblačila in obutev ter 25 % popusta za športno opremo od 17. do 26. novembra 2023. Popust se obračuna v košarici oz. na blagajni pri nakupu izdelkov po rednih cenah v vrednosti nad 30 €. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Popusti se med seboj ne seštevajo. V nedeljo, 26. 11. 2023, popust velja samo v spletni trgovini.