LL Viva | Mercator Postojna | Supernova

LL Viva v Supernovi Mercator Postojna je sodobna specializirana prodajalna z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja.

LL Viva

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 17.00
torek 09.00 - 17.00
sreda 09.00 - 17.00
četrtek 09.00 - 17.00
petek 09.00 - 17.00
sobota 08.00 - 16.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota

Vse kar potrebujte za ohranjanje zdravja in dobrega počutja

Zdravje je največja vrednota, zato je pomembno da zanj tudi poskrbimo. To je enostavno v poslovalnici LL Viva v Supernovi Mercator Postojna. LL Viva je specializirana prodajalna , kjer stranke najdejo medicinske pripomočke na naročilnice ali v redni prodaji. Ponudba je pestra in vam nudi, vse kar potrebujete, da okrepite in poskrbite za zdravje telesa in misli.

V specializiranih prodajalnah LL Viva na voljo medicinski pripomočki na naročilnice za medicinske pripomočke. Pestra ponudba izdelkov vam bo olajšala izbiro, saj boste našli izdelke po svoji meri, s katerimi boste izboljšali kakovost življenja in počutja. Tu boste našli vse od merilnikov in diagnostičnih aparatov, pripomočkov za hojo, preventivne in terapevtske nogavice, sanitarne pripomočke, pripomočke za krepitev mišic, opornice in druge izdelke, s katerimi boste ohranjali ali celo izboljšali svojo mobilnost.

Na prodajnih policah boste našli tudi živilske izdelke za zdravo prehrano, prehranska dopolnila, sokove, čake, kozmetiko in tudi ortopedsko obutev ter perilo. Posvetujete se s strokovno podkovanimi prodajalci in prodajalkami, ki vam bodo znali svetovati pri izbiri. Izboljšajte si kvaliteto svojega življenja z kvalitetnimi in udobnimi izdelki iz poslovalnice LL Viva.

LL Viva – prodajalna, ki vam je v pomoč

Prodajalne LL Viva so specializirane prodajalne z medicinskimi pripomočki, kjer boste našli velik izbiro različnih zdravil brez recepta ter drugih izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. V ponudbi boste našli pripomočke za pomoč starejših pri vsakdanjih opravilih in pripomočke za gibalno ovirane osebe. Za vas redno pripravljajo tudi številna strokovna svetovanja in meritve. Obiščite jih v eni izmed treh poslovalnic in se seznanite z njihovimi strokovnimi storitvami, med katere spadajo tudi predstavitve uporabe izdelkov, svetovanje pri težavah z venskim popuščanjem in pri težavah s prostato, svetovanje pri težavah s kožo in lasiščem, svetovanje o uporabi opornic s prikazom nameščanja opornic ter predstavitev uporabe drugih pripomočkov.

Izdelki v specializiranih prodajalnah so namenjeni vsem starostnim skupinam. V ponudbi so tudi ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki in izdelki za osebno nego, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene. Ne nazadnje pa v LL Vivi niso pozabili tudi na ljudi, ki trpijo za boleznimi sodobnega časa, saj v njihovih poslovalnicah lahko posežete tudi po izdelkih za odpravljanje oziroma lajšanje manjših težav.