Citi Kava | Mercator Postojna | Supernova

Citi Kava je prijeten lokalni bar, kjer lahko poleg dobre družbe in pijače, spremljate tudi prenos športnih tekem.

Citi Kava

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana

Navijajte v dobri družbi

Citi Kava e prijeten lokalni bar, kjer lahko poleg dobre družbe in pijače, spremljate tudi prenos športnih tekem. Že veste, da bo ob koncu tedna na sporedu tekma? Povabite prijatelje in obiščite Citi Kavo ter  navijajte za svojo najljubšo ekipo v dobri družbi in kozarcu osvežilne pijače.

Postregli vam bodo z vaši najljubšo pijačo, vi pa boste lahko brezskrbno držali pesti, da tokrat znova zmaga vaš favorit. Citi Kava in šport je vedno zmagovalna kombinacija. Pridite in navijajte z nami!

Čas je, da premagate nasprotnika in pogasite žejo

V Supernovi Mercator Postojna vas poleg bogatega nabora trgovin čaka tudi širok nabor storitev. Nakupovanje je lahko utrujajoče in Citi Kava je tu prav za vas. Pogasite žejo in si vzemite trenutek zase ali pa si privoščite kozarec osvežilne pijače v prijetnem lokalu Citi Kava. Tu vas čaka odlična kava, topli napitki, osvežilne pijače, ki vam jih vedno postrežejo z nasmeškom.

V Citi Kavi se ponašajo s široko ponudbo ter prijazno in kvalitetno postrežbo, saj si tu lahko privoščite dišečo skodelico kave, kakava, čaja, osvežilen kozarec soka ali pa vam postrežejo tudi stekleničko katerekoli izmed priljubljenih gaziranih pijač. Nazdravite s prijatelji ali pa se usedite za eno izmed prostih miz ter poklepetajte ob dobri skodelici kavi. V Citi Kavi vas vedno znova pričaka hitra postrežba in dobra družba.