Storitve

Brezplačno parkirišče

Dobrodošli v Supernovi Mercator Postojna

Nakupovalni center Supernova Mercator Postojna se nahaja v centru mesta, pred katerim vas čaka parkirišče.

Parkirajte na prostornih in brezplačnih mestih ter se odpravite po brezskrbnih nakupih.

Možnosti za parkiranje je več kot dovolj.

Bankomat

Denarnici prijaznno nakupovalno središče

Ostanite na tekočem glede vašega finančnega stanja. V Supernovi Mercator Postojna boste našli bankomat  poslovalnice SKB Banke na katerem lahko uredite osnovne finančne storitve. Preverite stanje ali dvignite gotovino in nadaljujte nakupovanje.

Za brezskrbne nakupe poskrbi Supernova!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Postojna lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Postojna lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.

Javni transport

Le korak stran do neverjetne nakupovalne izkušnje!

Zapeljite se do Nakupovalnega centra Supernova Mercator Postojna z javnim prevozom. Do nakupovalnega centra vas pripelje avtobusna linija. Izstopite na postaji Supernova in nakupovalni center je le še 450 m hoje stran.

Do Supernove Mercator Postojna se lahko zapeljete tudi z osebnim avtomobilom. Peljite se po avtocesti iz smeri Ljubljane proti Kopru in zavijte iz avtoceste na izvozu Postojna. Do Supernove vas loči samo še 1,9 km po Reški cesti, kjer vas na naslovu Tržaška cesta 59, 6230 Postojna čaka neverjetna nakupovalna izkušnja.

Poiščite varno pot do najboljše nakupovalne destinacije v okolišu!