M Tehnika | Mercator Postojna | Supernova

V Supernovi boste našli vse kar potrebujete, da spremenite svoj dom v udobno in varno zavetje. Obiščite M Tehniko, kjer vas bo pestra ponudba izdelkov za dom pustila brez besed.

M Tehnika

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Živim. Gradim. Uživam.

V Supernovi Mercator Postojna vas čaka največja izbira kvalitetnega pohištva, opreme za dom ter moderne zabavne elektronike. Preverite bogato ponudbo, ki obsega izdelke za opremo vašega celotnega doma, od kopalnice do garaže.

Poenostavite domača opravila z najnovejšimi gospodinjskimi aparati. V M Tehniki vas po neverjetnih cenah čakajo aparati za kuhanje, pečice, mikrovalovke, toasterji in drugi gospodinjski aparati. Dopolnite kuhinjo z najnovejšimi izdelki elektronskih pripomočkov, ki bodo kuhanje spremenili v užitek ali pa se odločite za nakup novega pomivalnega stroja ali pralno-sušilnega stoja, vam pa bo ostalo več časa za vas in vaše hobije. Pestra ponudba bele tehnike vas bo pustila brez besed. Zamenjajte dotrajane aparate in preverite najnovejšo ponudbo izdelkov priznanih blagovnih znamk, kot so Bosch, Gorenje, Irobot, Vileda, Hoover, Electrolux, Beko, Candy in druge.

In to še ni vse! V M tehniki najdete vse za gospodinjstvo, računalništvo, telefonijo, avdio vizualno zabavo, nego dom in vrt po neverjetnih Mercatorjevih cenah. Obiščite Supernovo Mercator Postojna in si izgradite dom po vaši meri.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.