SKB Banka | Mercator Postojna | Supernova

SKB banka vas podpira v vsakem trenutku.

SKB Banka

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Tržaška cesta 59
6230 Postojna
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Enostavno in varno upravljanje financ

Finančni svetovalci SKB Banke so znani po osebnem pristopu in odzivnosti. Za vsak finančen izziv bodo našli primerno in ugodno rešitev, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. V SKB Banki vam namreč zagotavljajo enostaven in varen način upravljanja vaših osebnih ali poslovnih financ. Obrnite se na specialiste. Uredite naložbe, zavarujte poslovanja in pomagali vam bodo do dodatnega financiranja preko dolgoročnih in kratkoročnih kreditov, lizinga ali strukturiranega financiranja.

V poslovalnici SKB Banke v Supernovi Mercator Postojna lahko uredite vse finančne storitve na enem mestu. Najemite kredit, investirajte v sklad, odložite plačilo kredita, pridobite kreditno kartico, sklenite paket ali pa zamenjajte banko in se pridružite več kot 200 000 zadovoljnih strank SKB Banke.

V SKB Banki podpirajo prave odločitve

SKB Banka je članica skupine OTP, ene največjih in najstabilnejših bank na področju srednje in vzhodne Evrope. V slovenskem prostoru so se uveljavili kot varna, trdna in zanesljiva banka, , ki ustvarja spodbudno poslovno okolje in gradi zdrave in dolgoročne poslovne odnose. Danes jim tako zaupa že več kot 200 000 strank.

Osnova za trajen odnos je medsebojno zaupanje in iskanje najboljših rešitev, saj samo tako lahko podirajo vaše prave odločitve. Skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost so ključne vrednote na katerih stoji SKB Banka. V SKB Banki verjamejo, da s stabilno podporo in pravimi partnerji lahko premikajo meje, zato vam nudijo prilagajanje bančnih storitev, da bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Pri SKB Banki bo poskrbljeno za vaše osebne ali poslovne finance, na voljo pa vam je več kot 40 bankomatov, dnevno nočnih trezorjev, sefov in poslovalnic, kjer se lahko obrnete na finančne svetovalce.